Nieuwsbrief Medassort november 2018

Algemeen

1. Serieuze overname kandidaten failliet IJsselmeer ziekenhuis
2. AD top 100 is weer uit, hoe scoren de ziekenhuizen?
3. Het LNAG organiseert een congres op 15 november as te Lunteren, in samenwerking met de vDSMH en de BMTZ "Hoe veilig wil je het hebben?"
4. Fresenius Kabi investeert in Noord Nederland
5. De Medica in Dusseldorf gaat 12 november van start tot 15 november! Veel leveranciers op Medassort zijn daar aanwezig.

Nieuws van de leverancier

1. Mojave NG absorberend laken OK Tafel (Mikrotek - Ecolab)

Mojavetm next generation (NG) disposable afdekmateriaal voor operatietafels verminder risico op infecties, werk efficienter, bescherm men en materiaal!

De Mojave NG-technologie maakt het gebruik van katoenen afdekmateriaal overbodig, uw operatieteam zal direct het verschil merken. De superabsorberende polymeren in de Mojave NG nemen vloeistoffen tweemaal sneller op dan katoen en de huid van de patiënt blijft driemaal droger.
Voor meer informatie klik hier.


2. Exclusief verkrijgbaar en Nieuw bij MC Europe b.v.

Non-Invasieve beademingsmaskers van Hans Rudolph, inc.
De Hans Rudolph mond-neus maskers zijn de gouden standaard op het gebied van Non-Invasieve beademing. De zeer zorgvuldig ontwikkelde maskers zorgen voor een perfecte pasvorm wat het draagcomfort en de acceptatie van het masker bij de patiënt erg hoog maakt. Het masker is leverbaar in een disposable en reusable uitvoering met verschillende koppelingen voor CPAP en/of BiPAP.


Hans Rudolph, inc. disposable en reusable maskers zijn als enige in 5 maten verkrijgbaar.
Voor meer informatie klik hier.


3. Disposable zuig irrigatie set (Vision MC)

Een systeem met een hoge nauwkeurigheid cq. kwaliteit van het zuig- /irrigatiehandstuk

Het belangrijkste voordeel van ons systeem is de nauwkeurigheid cq. kwaliteit van het zuig- /irrigatiehandstuk, waar de blauwe en witte knoppen zich bevinden. Een veelvoorkomend probleem in de markt is lekkage van irrigatiewater uit de tip, dat problemen kan geven als men probeert de holte droog te houden.

Ons systeem voorkomt dit probleem en lekt geen irrigatiewater uit de tip, waardoor de holte eenvoudig droog te houden is.
Voor meer informatie klik hier.


Flitsnieuws

1. Livit Dynamics Sterling – de nieuwe Zilverortheselijn van Livit.
2. Viper Medical: Met de VM050 Saturatiemeter, ook wel pulse oximeter genoemd, kan eenvoudig het percentage zuurstof in het bloed gemeten worden.
3. De Firma CARELINE is een van de leidende aanbieders van verzorgingshulpmiddelen alsook zorgmeubilair voor sociale inrichtingen. Centraal in de onderneming staat daarbij de gedachte het verzorgingsbedrijf voor klanten eenvoudiger, sneller en vlotter te maken. Met één woord: efficiënter.
4. CesarMed heeft sinds kort een nieuw product in het assortiment, de Rosc-U. Dit is een mechanische hartmassage die vele voordelen heeft ten opzichte van de bestaande markt.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemeld bij Medassort.
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.