MEDIHONEY® Barrier Cream (Springmedical) handbescherming

Geplaatst op 11 mei 2020

COVID-19 en huidbeschadiging

De coronacrisis blijkt onverwachte bijwerkingen te hebben. Er komen steeds meer signalen van huidproblemen door het langdurig gebruik van mondmaskers en het vele handen wassen (1). Ontvellingen, roodhuid en kloven blijken veel voor te komen bij zorgververleners. Het verlies van de integriteit van de huid biedt een port d’entreé voor pathogenen, inclusief het coronavirus (2). In de ons omringende landen blijkt MEDIHONEY® Barrier Cream veelvuldig ingezet te worden bij het voorkomen van deze problemen.

MEDIHONEY® Barrier Cream helpt faciale huidlaesies te voorkomen door deze aan te brengen op de huid die in aanraking komt met het gezichtsmasker. Ook is de crème bijzonder geschikt als bescherming voor de handen na iedere wasbeurt. MEDIHONEY® Barrier Cream wordt al jarenlang, zowel in Nederland als internationaal, erkend als een bijzonder effectieve crème bij het voorkomen en behandelen van huidlaesies.

De belangrijkste voordelen:
Legt een beschermend laagje over de huid
Bevat 30% (gew.) medicinale antibacteriële Manuka honing!!
Reduceert wrijving tussen huid en mondmasker
Bevat natuurlijke ingrediënten die de huid voeden en beschermen zoals Aloë Barbadensis, Kamille, Primrose olie, kokosolie, vitamine E
Bevat GEEN oplosmiddelen, geur- of kleurstoffen en conserveringsmiddelen
Ook leverbaar als sachet; helpt kruisbesmettingen voorkomen en is economisch in gebruik.

SpringMedical B.V. | E. info@springmedical.nl | I. www.springmedical.nl | T. 0578-847154