Cobra Medical B.V.

Ebus en eus naalden

Het SonoTip© EBUS Pro Flex TBNA-System Single Use is het eerste EBUS- TBNA Systeem ter wereld waarbij de FNA-naald geheel is gemaakt van nitinol. De nitinol naald heeft als voordeel dat deze niet gevoelig is voor het 'Banana-effect'. Dat wil zeggen dat na gebogen te zijn geweest de FNA-naald zijn oorspronkelijke rechte vorm aanneemt. Tevens kunt u kiezen uit een SonoTip© EBUS Pro TBNA-System met een naald van roestvrij staal.
De SonoTip® EBUS Pro Flex en de SonoTip® EBUS Pro zijn voorzien van een verbeterd handvat, waarop nu beter zichtbaar is of de naald gefixeerd is of niet. Daarnaast wordt de stylet voorzien van een kunststof luerlok afsluiting in plaats van een metalen afsluiting wat zorgt voor een lager gewicht wat de procedure ten goede komt.
Het SonoTip© Pro Control EUS FNA systeem is de nieuwste EUS naald van SonoTip. De Twist-Lock Technology voor het afstellen van de naald- en sheathlengte maakt bediening met één hand mogelijk. De naaldlengte is variabel van 0- 8,5 cm en verkijgbaar met een rond of beveled uiteinde. De speciaal behandelde naald maakt deze zichtbaarder dan ooit tijdens de endoscopie. Het ergonomisch gevormde handvat maakt het systeem geschikt voor vele soorten punctie-technieken.


Naar de website