Mediborgh bv

Absorberend protectie laken

Het Medi sheet absorend protectie laken voor op de OK biedt de patient en medewerker extra comfort en veiligheid. De omvang van het laken, 102 x 225 cm zorgt ervoor dat de gehele OK tafel wordt afgedekt en deze hierdoor niet vies kan worden terwijl het absorbeerd vermogen van het laken ervoor zorgt dat alle lichaamsvloeistoffen van de patiënt worden opgenomen en hierdoor o.a. ulcera worden tegengegaan. De ondoorlaatbare achterzijde zorgt ervoor dat de opgenomen vloeistoffen niet doordringen op de tafel en tevens biedt deze extra stevigheid zodat iedere patiënt met behulp van dit laken eenvoudig kan worden verplaatst.


De Medi-sheet zijn per stuk verpakt en een doos bevat 20 stuks.

Naast de standaard Medi-Sheet hebben wij het assortiment nu uitgebreid met dezelfde Medi-Sheet en een til- en fixatie laken in één gevouwen als set. Het extra laken kan worden gebruikt om de armen van de patiënt tegen het lichaam te fixeren of om de medewerker te helpen bij het (het)positioneren van de patiënt. Ook hebben wij dit til- en fixatie laken als apart product beschikbaar zodat u zelf kunt beslissen wanneer u een til- en fixatie laken gebruiken wilt. Dit laken zit verpakt per 6 x 10 stuk in een doos.

Het nieuwste product van ons assortiment absorberende protectie lakens is het zogenaamde "halfje".

Deze Medi Sheet heeft als afmetingen 102 x 120 cm en is uitermate geschikt om te gebruiken tijdens ingrepen waarbij niet de gehele ok tafel wordt gebruikt.

  • Mediborgh bv
  • Diamantstraat 9
  • 7557 TA Hengelo
  • Tel.: 074-3492522
  • E-mail: info@mediborgh.nl

Naar de website