Teleflex Medical B.V.

Larynx masker disposable

Sure Seal

CUFF PILOT™ – VEILIG INFLATIE VAN DE CUFF DRAAIT OM DRUK, NIET OM VOLUME

Wetenschappelijke artikelen hebben onomstotelijk aangetoond dat de cuffdruk bij larynxmaskers stelselmatig moet worden bewaakt. Het monitoren van de binnendruk van een cuff is een klinisch bewezen strategie om trauma bij de patiënt te verminderen. Dit als gevolg van overinflatie van een cuff of lekkage als gevolg van een onderinflatie van de cuff.

Het nieuwe Teleflex Sure Seal Larynxmasker is uitgevoerd met een uniek, innovatief en gepatenteerd hulpmiddel; de Cuff Pilot™. De Cuff Pilot bewaakt constant de druk in de cuff en detecteert veranderingen door temperatuur, stikstofoxidenniveaus en veranderingen binnen de luchtweg. Door middel van gekleurde zones is het zeer eenvoudig feedback te krijgen over de verandering van de cuffdruk nog voordat het de veiligheid van de patiënt beïnvloedt.

Het assortiment van Teleflex Sure Seal Larynxmasker is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige siliconen voor medische toepassingen. Er is een reusable en disposable variant, welke leverbaar zijn in acht maten.

Als een van de toonaangevende fabrikanten van producten voor de luchtweg management en de op een na grootste speler op het gebied van endotracheale tubes, wil Teleflex een hoofdrol gaan spelen op de markt van larynxmaskers. De unieke en innovatieve Cuff Pilot bevestigd aan de Teleflex Sure Seal Larynxmasker betekent het begin van een nieuw hoofdstuk op het gebied van veiligheid voor de patiënt.

Sure Seal Laryngeal Mask met Cuff Pilot™ – Veilig inflatie van de cuff draait om druk, niet om volume.

  • Teleflex Medical B.V.
  • Lange Dreef 11
  • 4131 NJ Vianen
  • Tel.: +31(0)880021500