Nieuwsbrief Medassort

Nieuws algemeen

  • Inmiddels zijn er 72 leveranciers actief op Medassort, binnenkort wordt de website geupdated: brochures worden herkenbaarder in de omschrijving en leveranciers kunnen hun URL toevoegen aan hun contactgegevens.
  • Op woensdag 5 juni 2013 organiseert de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) de conferentie ‘Software als een medisch hulpmiddel’. De conferentie vindt plaats bij de IGZ, St. Jacobsstraat 16 in Utrecht (legitimatie verplicht). Woensdag 5 juni, 16.00 – 19.00 uur. U kunt zich aanmelden via de website.
  • Ziekenhuizen voeren als gevolg van de bezuinigingen steeds minder innovaties in van materialen, hulpmiddelen en apparatuur. Toch kunnen ze zonder extra kosten nog wel degelijk innoveren. Ze kunnen nieuwe businessmodellen toepassen. Dit vraagt echter wel om herijking van de relatie met hun leveranciers. Lees verder.....


Nieuws van uw leverancier

EUROSTERIEL: Het Urox Nachtsysteem
Het UROX nacht systeem verplaatst het toilet naar de zijkant van het bed. Het stelt de mannen in staat om te plassen:
- Men hoeft het warme bed niet uit
- Geen last van nadruppelen
- Men is nog half in slaap en het licht is uit
- Men stoort zijn partner niet
Lees meer..............


TEVA Nederland: de AeroEclipse
Een ademgestuurd apparaat dat longmedicatie gecontroleerd doseert en vrijwel geen vernevelde medicatie meer in de (werk)omgeving verspreidt: De AeroEclipse II.


Lees meer.......


MEEKERS MEDICAL: multifunctionele wagens
De nieuwe COMPACT Multifunctionele kar van Meekers Medical biedt maximale opslag in minimale ruimte. De kar biedt een breed scala van 46 accessoires met gepersonaliseerde oplossingen.


Lees meer:.....


SPRING MEDICAL: Nieuwste ontwikkeling antibacteriële wondverbanden
SpringMedical introduceert de nieuwste ontwikkeling in wondbehandeling met de Medihoney® HCS antibacteriële wondverband.

Lees meer......


VISION MC: Rookafzuiging – Een totaal pakket zonder grote investering!
C-VAC: CIMPAX ® C-VAC TORNADO™ is de ultieme combinatie van elektrochirurgie en verwijdering van gevaarlijke rook in één instrument.TORNADO is niet schadelijk voor de gezondheid en het milieu

Lees meer......


MEDICA EUROPE: Onsteriele handschoenen Safedon!
Nitriel handschoenen in een doos van 200 - 250  stuks! Hygiënisch verantwoord omdat u elke handschoen stuk voor stuk aan het manchet uit de box haalt door de unieke vouwwijze! Dus geen vijf handschoenen meer tegelijk uit de doos (en op de grond!).

Neem voor meer informatie contact op met ons.


VacO2med is een onderneming die gespecialiseerd is in Vacuümregelaars, Flowmeters en ISO lage-druk slangen. Vakmanschap, veiligheid en kwaliteit, staan in ons vaandel! Wij zijn de exclusieve dealer voor Ohio-Medical, wereldwijd marktleider op dit gebied. Lees meer........

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemeld bij Medassort.
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.