Inkoop portaal Medassort is een feit

Inleiding Medassort
21 juni jl. is de website Medasort gelanceerd. Nu zes maanden later hebben 55 leveranciers zich ingeschreven. >90% van de bezoekers komen uit de Nederlandse ziekenhuizen, maar ook wordt de site regelmatig geraadpleegd door ziekenhuizen in België. De website is groeiende, er melden zich steeds meer leveranciers aan. Inkopers die werken in de zorg weten Medassort te vinden en er wordt veel over gesproken. Naast lid worden van Medassort kunnen leveranciers ook alleen adverteren op Medassort. Geinteresseerd? Vraag naar de voorwaarden.

Nieuwsbrief
De nieuwsbrief is ter ondersteuning van de website en deze zal minimaal één maal per vier maanden verschijnen. Leveranciers kunnen zich voorstellen in de nieuwsbrief, hun nieuwste ontwikkelingen en de nieuwste innovaties laten zien. Maar ook ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving omtrent medische hulpmiddelen zullen een plaats krijgen in de nieuwsbrief.

Thema's in de komende nieuwsbrief

  1. Voorkomen van prikaccidenten: door vernieuwde wetgeving die in 2013 van kracht is, dienen zorginstellingen hun medewerkers medische hulpmiddelen aan te bieden die prik- en snij incidenten voorkomen.
  2. Ontwikkelingen op het gebied van veilige enterale toediening: nog steeds overlijden patiënten omdat er sondevoeding in de bloedbaan komt, tegenwoordig zijn er een aantal leveranciers die producten hebben die dit kunnen voorkomen.
  3. Innovaties: wat is er op de markt om misprikken te voorkomen bij de zogenaamde ruggenprik? Maar ook de allernieuwste techniek op het gebied van condoomkatheters!

Indien u niet kunt wachten, op Medassort is reeds een groot aanbod van deze veilige medische hulpmiddelen te vinden!U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemeld bij Medassort.
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.