Nieuwsbrief Medassort 2 september 2014

Algemeen

1. Inmiddels zijn er weer nieuwe leveranciers te vinden op Medassort: Lohmann&Rausher, Sinomedik, AllweCare en binnenkort Arseus Belgie!
2. In het kader van het Convenant Medische Technologie zijn er al veel ziekenhuizen bezocht door de IGZ. Klik hier voor meer informatie over deze bezoeken.
3. Al eens een kijkje genomen op de pagina wet- en regelgeving van Medassort?


Nieuws van uw leverancier

Video capsule bij Sinomedik

Sinomedik is een handelsonderneming met een business partners platform in China en Europa. Doel: Topkwaliteit producten leveren aan ziekenhuizen en andere zorgverleners in een kostenbesparingsprogramma.

Sinomedik verkoopt een videocapsule met randapparatuur van het merk Omom, klik hier voor meer informatie.


Nieuwe transportwagens bij Blanco

Blanco introduceert een nieuwe lijn transportwagens.

Winnaar van de RedDot design award 2014.


Proctoscopen bij Liber Medical

Disposable steriele proctoscopen met handvat en fibre optic light carrier. Sinds kort heeft Liber Medical BV ook medische hulpmiddelen voor het voorkomen van anale aandoeningen en tumoren in haar assortiment, waaronder latex vrije disposable steriele proctoscopen met handvat en fibre optic light carrier. De buiten- en binnenbuis zijn van transparant polystyreen en de lichtbron connector van polyethyleen. Uiteraard zijn de proctoscopen in overeenstemming met de Europese Richtlijn 93/42/EG - Klasse: IIa en blijven ze 5 jaar steriel (EO sterilisatie).Meekers Medical geeft deze zomer de 6e diathermiekabel gratis


Deze kabels zijn geschikt voor alle merken generatoren en bipolaire pincetten.

Meekers Medical geeft deze zomer de 6e diathermiekabel gratis, bij aanschaf van 5 Sutter™ kabels. Deze kabels zijn geschikt voor alle merken generatoren en bipolaire pincetten. Tevens zijn Sutter™ diathermie, gemiddeld 30% lager geprijsd dan concurrerende merken.


De Mercury Neo-Tee bij MC Europe

MC Europe heeft al jaren een absolute topper in het assortiment: de Neo-Tee van Mercury Medical.

De Mercury Medical Neo-Tee is een resuscitatiesysteem speciaal ontwikkeld voor neonaten, baby's en kleine kinderen. Het systeem is gemakkelijk aan te sluiten op een zuurstofaansluiting en is volledig regelbaar qua PIP en PEEP. De aanwezige manometer en het overdukventiel geven optimale controle en waarborgen veiligheid voor de patiënt.


De Novobil One bij Vision MC

Een stap vooruit - voor het veilig transport van beademingspatiënten

De Novobil One is een lichtgewicht compacte trolley voor het intern transport van beademingspatiënten tussen de afdelingen. Met een gewicht van 21 kg heeft men met deze trolley geen zware handelingen.


L&R: Betrouwbare partner in de gezondheidszorg

Lohmann & Rauscher (L&R) is een internationaal toonaangevende aanbieder van toekomstgerichte medische en hygiëneartikelen van de hoogste kwaliteit — van klassiek verbandgaas tot en met moderne behandel- en zorgsystemen. Ontstaan in 1998 uit de twee bedrijven Lohmann (opgericht in 1851) en Rauscher (opgericht in 1899), beschikt L&R tegenwoordig over meer dan 160 jaar vakkundigheid in Wound-care / Oedema-care / Fracture-care / Surgical-care.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemeld bij Medassort.
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.