Nieuwsbrief Medassort 22 april 2014

Algemeen

a. Op de website is inmiddels de pagina wet- en regelgeving gepubliceerd.
b. Nieuw op Medassort zijn WE Medical, BEMER Partner, Sigma Medical, Harsevoort Wasserij techniek en Technicare Systems! Nieuwsgierig wat zij leveren, klik dan op de links!


Nieuws van uw leverancier

Joerns obesitas assortiment
Bedden, tilliften, matrassen en anti-decubitus systemen

Joerns Healthcare levert een specifiek assortiment ondersteunende producten om de obese patiënt optimaal te kunnen verzorgen.


Waardigheid en comfort voor de gebruiker staan centraal, evenals een veilige werkwijze voor de zorgverlener. Lees meer...


Intersurgical nieuwe beademingssystemen Fabian ventilatoren
Nieuwe neonatale beademingssystemen

Met groot genoegen presenteren wij een nieuwe, complete range van beademingssystemen voor neonaten die zijn ontworpen voor gebruik met de Acutronics Fabian HFT en Fabian Evolution ventilatoren. Deze machines hebben onder andere de volgende beademingsmodi als kenmerk:
- hoge frequentie oscillatie (HFO);
- nasale CPAP voor baby's (nFlow) plus
- conventionele ventilatie.
De ventilatoren worden ook vaak gebruikt in combinatie met transport couveuses.
Lees meer...


De Swash Hair Lotion van Arion
Een comfortabele en hygiënische haarwassing op bed in één handeling!

De Swash Hair Lotion is een lotion die gebruikt wordt als shampoo om zo de haren te wassen van zorgvragers. De lotion reinigt en verzorgt de haren en hoeft niet uitgespoeld te worden.

Dit product is zeer geschikt als aanvulling op de totale lichaamswassing met Swash en geeft niet alleen een fris gevoel maar bevat ook ingrediënten die het haar zacht laten aanvoelen. Lees meer...


Nieuwe tracoe smart cuffmanager bij MC- Europe
De nieuwe norm voor de veiligheid van uw patiënten

Met trots presenteren wij u de nieuwe TRACOE SMART CUFFMANAGER – kortweg SMART: Door continue cuffdrukregeling stelt de SMART de nieuwe norm voor de veiligheid van uw patiënten.

Het risico van cuffdrukschommelingen en drukpieken wordt verminderd. Daardoor vermindert de kans op complicaties, die kunnen ontstaan, bijvoorbeeld door aspiraties. Een innovatie die inspanning en kosten bespaart. Lees meer...


Nieuwe ISO wagens bij Blanco Professional
De Blanco Professional open ISO-wagens

De Blanco Professional open ISO-wagens, volledig gelast en uitgevoerd in RVS 18/10, beantwoorden aan alle eisen inzake hygiëne en stabiliteit. De geleiders in u-vorm, standaard voorzien van een, kipbeveiliging en een stop voor- en achteraan, zorgen voor een optimaal transport van ISO bakken van 50, 100 en 200 mm diep.

Dankzij hun doordachte struktuur doen zij wat ze moeten doen: uw job verlichten. Lees meer...


De Vybag van Vygon: verzamelpunt van kompressen
Niets vergeten? De oplossing: Vybag

Verzamelpunt waar kompressen kunnen worden verzameld vooraleer ze worden geteld.

Voldoende grote transparante zijzakken die geschikt zijn voor kompressen van verschillende groottes. Lees meer...


BEMER Pro-set fysische vaattherapie
De Pro-set is de ideale kennismaking met de fysische vaatbehandeling

Op basis van jarenlang onderzoek heeft BEMER-research baanbrekende inzichten in de bioritmiek van lokale en overkoepelende regulatieprocessen in de microcirculatie verworven.

De kern van de fysische vaatbehandeling BEMER® is een meerdimensionale signaalstructuur, die de beperkte of verstoorde microcirculatie effectief stimuleert. Deze ondersteunt een van de belangrijkste lichaamseigen regelmechanismen voor preventie, genezings-, herstel- en regeneratieprocessen en kan effectief complementair worden ingezet. Lees meer...


Blue Marker van Aguettant® 10 mg/ml bij Plastimed
Onlangs is Plastimed een samenwerking aangegaan met Aguettant®

Aguettant® iseen farmaceutisch bedrijf gevestigd in Frankrijk. Aguettant® is leverancier van innovatieve generieke medicijnen en gefocust op het veiliger en makkelijker maken voor de professionele zorgaanbieder. Aguettant® heeft onder andere een nieuwe generatie voorgevulde spuiten ontwikkeld met Atropine en Efedrine. Deze producten zullen vanaf begin 2015 in Nederland beschikbaar zijn. Wel kunnen wij met grote vreugde de Nederlandse introductie van Blue Marker van Aguettant® 10 mg/ml, aan u presenteren. Blue Marker is een 1% Methyleen blauw oplossing met de volgende chirurgische indicaties. Lees meer...


Vision Medical Company totaal pakket op het gebied van intubatie materialen!
Naast intubatie ook fixatie!

Naast een enorm pakket aan fixatiematerialen beschikken wij ook over een totaal pakket verbruiksartikelen op het gebied van intubatie.

Dit pakket bestaat uit o.a.: Endotracheale -, Bronchiale -, Orale -, Nasale –, Microlarynx -, Montandon -, Tracheostomie - en Gewapende tubes. Lees meer...


Technicare Systems de technische oplossing in de zorgsector
een uitgebreid assortiment met innovatieve zorgproducten

Technicare Systems levert medische producten, cilinderhouders, ambulance producten en medisch electrische oplossingen.
Een greep uit het assortiment: urinaal uitdruiprekken, trolly's voor couveuses, brancards en bedden, diverse handschoendoos houders, infuusstandaarden zoals de Mobilyzer en dinrails.
Lees meer....


Harsevoort Wasserijtechniek, samen creëren wij de ideale wasserij
24 uur per dag bereikbaar

Harsevoort Wasserijtechniek levert een totaaloplossing voor uw wasserij. Of het nu gaat om grote of kleine wasjes. Voor een camping of een zorginstelling. Een wasserette of een industriële wasserij. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Wij ontwerpen uw ideale wasserij. Wij leveren de machines, installeren ze en zorgen ervoor dat ze altijd blijven draaien. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Lees meer...


WE Medical ontstaan door veranderde markt

Producten in de wond- stoma- en continentiezorg

WE Medical, een onderneming die ontstaan is vanuit de veranderde markt in de zorg. Door efficiënt te werken en te denken in oplossingen kan WE Medical kwalitatief hoogwaardige medische hulpmiddelen aanbieden tegen optimale condities.
Lees meer...

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemeld bij Medassort.
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.