Gesloten uitzuigsystemen geleverd door Vision MC

Geplaatst op 6 juli 2020

Wederom een nieuwe toevoeging aan respiratoire pakket van Vision Medical Company.
→ lees verder

Doorbreek de infectieketen!

Geplaatst op 18 juni 2020

Het gebruik van disposables is bepleit door de World Health Organization tijdens de Covid-19 pandemie, zij zeiden: “Materialen moeten voor eenmalig gebruik en wegwerpbaar zijn om risico’s op besmettingen te minimaliseren”

Het Vernacare systeem is voor het eenmalig gebruik van disposables, deze worden o.a. gebruikt voor afvoer van menselijke uitwerpselen. Dit systeem beschermt de patiënten en zorgmedewerkers tegen mogelijke besmettingen.
→ lees verder

Het Free Ear oorkussen van REBACARE

Geplaatst op 18 juni 2020

Het innovatieve Free EarⒹ oorkussen van REBACARE® is gepatenteerd en legt het oor vrij. Het Free EarⒹ oorkussen draagt bij aan betere prevalentiescores.

Indicaties
• Decubitus aan het oor
• Chondrodermatitis Nodularis Helicis
• Zuurstofslang langs het oor
• Sondevoeding of masker langs het gezicht
• Gehoorapparaat
• Tube tijdens buikligging

Zekerheid in hygiëne en comfortabel
• De naden zijn volledig gelast en zijn vocht- en bacteriëndicht
• Het ademend filter is vochtafstotend en luchtdoorlatend
• Kan gereinigd worden met 1000MMP Chlorine, 90% Alcohol en Terralin®

Het Free EarⒹ oorkussen is inzetbaar voor:
• Particulieren
• Zorgcentra
• Verpleeghuizen
• Ziekenhuizen
• Intensive Care
→ lees verder

De Prämeta stuwband nu verkrijgbaar via PCU-BV

Geplaatst op 9 juni 2020

De Prämeta stuwband is de meest gebruikte stuwband binnen de gezondheidszorg en wordt gebruikt voor bloedafname, intraveneuze injecties en het aanbrengen van een infuus.

De stuwbanden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen.

P.J.Dahlhausen GmbH & Co heeft recentelijk de medische divisie van Prämeta overgenomen en PCU als exclusieve distributeur voor NL aangesteld.

Wenst u meer informatie, neem dan contact op met PCU-BV
→ lees verder

Tristel: JET sporicide cleaning-desinfectans

Geplaatst op 8 juni 2020

JET is het enige gebruiksklare sporicide cleaning-desinfectans voor medische oppervlakken met één uniforme contacttijd voor het volledige spectrum. JET is werkzaam tegen sporen, bacteriën, mycobacteriën, schimmels & gisten en virussen, waaronder het Coronavirus, in 1 minuut.
Een premium en ready to use product voor de desinfectie van medische oppervlakken rondom de patiënt voor een betaalbare prijs? Dat is JET!
→ lees verder

MEDIHONEY® Barrier Cream (Springmedical) handbescherming

Geplaatst op 11 mei 2020

De coronacrisis blijkt onverwachte bijwerkingen te hebben. Er komen steeds meer signalen van huidproblemen door het langdurig gebruik van mondmaskers en het vele handen wassen (1). Ontvellingen, roodhuid en kloven blijken veel voor te komen bij zorgververleners. Het verlies van de integriteit van de huid biedt een port d’entreé voor pathogenen, inclusief het coronavirus (2). In de ons omringende landen blijkt MEDIHONEY® Barrier Cream veelvuldig ingezet te worden bij het voorkomen van deze problemen.
→ lees verder

Viper Medical biedt u beschermende hulpmiddelen

Geplaatst op 11 mei 2020

We leven nog steeds in een onwerkelijke situatie. Wij merken dat onze klanten veel behoefte hebben aan producten die snel beschikbaar zijn om zichzelf en anderen te beschermen. Nu de regels versoepeld worden, is deze veiligheid nog belangrijker geworden. Onderstaande producten zijn uit voorraad leverbaar (op=op) en zorgen mede voor een veilige (werk)omgeving.
→ lees verder

Thermografische Camera geleverd door Prior Medical Systems

Geplaatst op 6 mei 2020

Langzaam starten we weer met de verzorging van alle patiënten. Dat we anders gaan werken is duidelijk. Snelle signalering van een mogelijk probleem, zal helpen de deuren wijder te openen.
→ lees verder

All Care | TAPP Company Specialist in (hand) hygiene

Geplaatst op 22 april 2020

Daarnaast heeft de TAPP Company een specialistisch handhygiëne concept, tot stand gekomen door de 2 grootste fabrikanten en leveranciers van Europa van hygiëneproducten en dispensers.
→ lees verder