Gezichtsmasker ProMotion Medical

Geplaatst op 25 maart 2020

Verminderd risicoblootstelling met een complete volledige gezichtsbescherming. Een extra bescherming ten tijde van COVID-19.
→ lees verder

Nieuw op Medassort: NC Medical (Vernacare)

Geplaatst op 20 februari 2020

Pulp Vermaler
Het Vernacare disposable po systeem is tijdbesparend, kostenbesparend, milieuvriendelijk en verbetert de infectiepreventie in de zorg. Het alternatief voor de bedpanspoeler.
→ lees verder

De HTKD-Med obstetrische zuignap (Liber Medical)

Geplaatst op 14 februari 2020

De HTKD-Med obstetrische zuignap is een eenvoudig en effectief instrument voor eenmalig gebruik. De in het midden van de zuignap bevestigde tractieslang bevindt zich in de daarvoor bestemde tunnel, waardoor de zuignap eenvoudig kan worden ingebracht en de flexie optimaal kan worden geplaatst
voor alle foetale presentaties.
→ lees verder

Nieuw op Medassort: Dispo Care

Geplaatst op 11 februari 2020

DispoCare is een innovatief bedrijf dat producten distribueert die staan voor gemak in de zorg. De zorg van tegenwoordig vraagt om tijdsbesparende oplossingen die de veiligheid en het comfort van de cliënten waarborgen. Daarnaast is het toenemende belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid een onderwerp dat hoog in het vaandel staat bij de producten die DispoCare op de markt brengt.
→ lees verder

EUS en EBUS naalden (Cobra Medical)

Geplaatst op 20 januari 2020

Cobra Medical heeft een nieuwe generatie endo-echo naalden voor EUS en EBUS procedures, namelijk de histologische endo-echo naalden. Met deze speciale naalden krijg je mooie histologische weefsel samples. Dat komt de diagnose zeer ten goede.
→ lees verder

MC Europe heeft uitgebreid kwaliteits-assortiment aan Spreekkleppen.

Geplaatst op 4 december 2019

Spreekkleppen van TRACOE ®
Het unieke van de spreekkleppen van TRACOE ® is de instelbare weerstand.
De verpleegkundige of de patiënt kan zelf de weerstand instellen waartegen de patiënt moet praten.
Dit heeft als voordeel dat de patiënt minder snel moe zal worden en dit zal het herstel bevorderen.
Uiteindelijk is de weerstand op maximaal in te stellen zodat de patiënt de functionaliteit heeft van een conventionele spreekklep.
→ lees verder