Tristel: JET sporicide cleaning-desinfectans

Geplaatst op 8 juni 2020

Voor medische oppervlakten voor het volledige spectrum in 1 minuut.

JET is het enige gebruiksklare sporicide cleaning-desinfectans voor medische oppervlakken met één uniforme contacttijd voor het volledige spectrum. JET is werkzaam tegen sporen, bacteriën, mycobacteriën, schimmels & gisten en virussen, waaronder het Coronavirus, in 1 minuut.
Een premium en ready to use product voor de desinfectie van medische oppervlakken rondom de patiënt voor een betaalbare prijs? Dat is JET!

JET is ontwikkeld voor de desinfectie van medische oppervlakken in de directe omgeving van de patiënt. JET geeft u het comfort van een high performance desinfectiemiddel.

JET is meteen klaar voor gebruik. Geen verdunningen, geen voorbereidingen, geen concessies. Dankzij de unieke spraykop is elke dosis precies hetzelfde.

JET is ecologisch verantwoord en wordt gebruikt met een doekje naar keuze. Dit veilige desinfectans voor oppervlakken is volledig conform de meest recente EN normen, zoals EN 14885:2018 inclusief de nieuwe sporicide norm EN 17126 die in werking treedt vanaf juni 2020.


Tristel bv
Binderij 7R
1185 ZH Amstelveen
Tel.: 0208085134