Viper Medical biedt u beschermende hulpmiddelen

Geplaatst op 11 mei 2020

FFP1 maskers, handdesinfectie en spatbrillen

We leven nog steeds in een onwerkelijke situatie. Wij merken dat onze klanten veel behoefte hebben aan producten die snel beschikbaar zijn om zichzelf en anderen te beschermen. Nu de regels versoepeld worden, is deze veiligheid nog belangrijker geworden. Onderstaande producten zijn uit voorraad leverbaar (op=op) en zorgen mede voor een veilige (werk)omgeving.

FFP1 Mondmaskers
per 50 stuks

De FFP1 non-woven disposable mondmaskers hebben drie lagen. Hierdoor ontstaat de bescherming tegen druppels, bacteriën, stof, pollen en verontreinigingen. De mondkapjes zijn voorzien van elastische oorlussen, waardoor deze eenvoudig kunnen worden gebruikt. Ook zit er in het mondmasker een buigzame neusbeugel, zodat u het masker zo goed mogelijk kunt plaatsen op uw gezicht.

Desinfecterende handgel
per 2 stuks

De desinfecterende handgel van Roniga met Aloë Vera beschermt je handen tegen bacteriën en bevat verzorgende bestanddelen. Het is een handig en effectief middel om je handen snel en hygiënisch te reinigen zonder water en zeep.

Spatbrillen en overzetbrillen
Meerdere soorten uit voorraad leverbaar
Viper Medical heeft een groot aantal spatbrillen en overzetbrillen, in haar assortiment, ter bescherming van de ogen.

Direct uit voorraad leverbaar zijn onder andere: de Bollé Silex Spatbril, de Bollé BL10 spatbril. Ook hebben wij de Overzet Spatbril die geschikt voor de meeste brildragers.

   

Viper Medical · Stavangerweg 21-14 · Groningen, Groningen 9723 JC · Netherlands