OmniMedical introduceert de CareBagĀ® URIgrip houder

Geplaatst op 30 september 2019

Een houder welke het gebruik van het wegwerp mannen urinaal zal vereenvoudigen.

OmniMedical introduceert de CareBag® URIgrip houder voor het CareBag® wegwerp mannen urinaal.

Gemak en comfort voor zowel patiënt als zorgprofessional zijn de drijfveer geweest om dit nieuwe artikel te ontwikkelen en op de Nederlandse markt te brengen.

Algemeen
De CareBag® URIgrip is een handige houder om het gebruik van de CareBag® wegwerp mannen urinalen te vereenvoudigen. De URIgrip is met één hand op twee manieren te gebruiken, zowel bovenhands als onderhands, afhankelijk van de wens van de gebruiker.

Het mannen urinaal wordt om de URIgrip houder gevouwen en vastgemaakt. Door handige inkepingen in de URIgrip kunnen de touwtjes van het urinaal goed aan de URIgrip worden bevestigd voor extra zekerheid en een veilig gevoel. De gebruiker kan vervolgens met één hand eenvoudig urineren zonder te morsen. De URIgrip kan eventueel aan de rand van het bed of aan het bed kastje op twee verschillende manieren worden opgehangen.

Veiligheid en betrouwbaarheid voor gebruiker en zorgprofessional
De URIgrip is ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals, patiënten en bewoners van zorginstellingen. Het gebruik van het mannen urinaal wordt in combinatie met de URIgrip door de zorg en gebruikers als eenvoudig en betrouwbaar ervaren en zorgt dus voor een veilig gevoel. URIgrip en het CareBag® mannen urinaal zijn handig in gebruik voor in het ziekenhuis, de zorginstelling, in de revalidatie, gehandicaptenzorg en natuurlijk in de thuissituatie (thuiszorg).

Verpakkingen
De URIgrip houder is gemaakt van hoge kwaliteit PP, recyclebaar en gepatenteerd.

Er zijn twee verpakkingen verkrijgbaar:

Tevens kun je op de website een handige instructievideo vinden met aanvullende informatie.

OmniMedical
Lingewei 9 | 4004 LK Tiel | The Netherlands
T. +31 (0)344 – 65 14 44
W. www.omnimedical.nl