EmdaMed B.V.

Borstimplantaten siliconen

EmdaPlast (onderdeel van EmdaMed) vertegenwoordigt al meer dan 30 jaar de borstimplantaten van Eurosilicone en sinds 2016 de borstimplantaten van Nagor.
Wij bieden een compleet aanbod van kwalitatief hoogstaande borstimplantaten. Het uitgebreide productassortiment verschaft plastisch, esthetisch en reconstructief chirurgen wereldwijd een ongeëvenaard aanbod van (siliconen) borstimplantaten, tissue expanders, testis-, kin-, kuit- en jukbeenimplantaten en de meest uitgebreide opties met betrekking tot de maat, mate van projectie en siliconengelconsistentie en door de vele jaren ervaring kunnen wij gerust stellen dat Eurosilicone een betrouwbaar en veilig product levert.
In de hypermoderne fabrieken van Eurosilicone worden kwalitatief hoogwaardige borstimplantaten gemaakt. Voorzien van prestigieuze kwaliteitscertificeringen zoals het Europese CE-keurmerk (klasse III), ISO 9001:2001, NEN 46001 kwaliteitsnormen en ISO 13485:2003, is Eurosilicone een vooraanstaand leverancier geworden van producten en marketingdiensten van hoge kwaliteit. Daarnaast wordt de inzet voor sublieme service, uitgedragen door het wereldwijde netwerk van ruim 90 professionele distributiepartners.
Het kiezen van betrouwbare regionale logistieke steunpunten en superieure marketinghulpmiddelen voor patiënttevredenheid zijn belangrijke componenten van de kwaliteitsdiensten die de esthetisch en reconstructief chirurgen en hun patiënten ter beschikking staan.

  • EmdaMed B.V.
  • Morsestraat 22
  • 2652 XG Berkel en Rodenrijs
  • Tel.: 010-519 22 30
  • E-mail: sales@emdamed.nl

Brochures downloaden:

Naar de website