Lohmann & Rauscher B.V.

Korte rek zwachtel

Korte rek zwachtels

Om het doel van de behandeling te bereiken, zijn zwachtels nodig die rekbaar zijn en tegelijk druk uitoefenen. Korterekzwachtel Rosidal K is een sterk comprimerende en textielelastische zwachtel met korte rek. Dit dient de sterke compressie van extremiteiten bij flebologische behandeling. Verder wordt het gebruikt voor behandeling van acute en chronische lymfoedemen

Stevige steun biedt zekerheid

De zwachtels zijn aangenaam luchtdoorlatend en bijzonder huidvriendelijk. Dankzij het gripvaste weefsel hebben verbandwikkelingen goed houvast aan elkaar. Om de beveiliging tegen verschuiven van de zwachtel verder te verbeteren, kan ter ondersteuning de cohesieve korterekzwachtel Rosidal haft worden gebruikt, of kan een afsluitrand worden gecreëerd met cohesief fixatieverband, zoals Mollelast haft.

Rosidal K (korterekzwachtel) is afzonderlijk verkrijgbaar of als set van twee onder Elko Rosidal K (voor compressieverband volgens dubbelverbandtechniek).

tevens is er een compresiebox voor de thuiszorg waarmee u een set heeft voor +/- 15 behandelingen

Productsamenstelling 100% katoen.

Rosidal TCS, (latexvrij)

het 'Rosidal two-component-system'. Dat is de combinatie van twee producten tot een systeem. Innovatieve polsterende compressiezwachtel Rosidal SC (Soft Compression) met geïntegreerde textiele huidbescherming gecombineerd met cohesieve korterek-compressiezwachtel Rosidal CC (Cohesive Compression). De oplossing overtuigt door gebruikers- en patiëntvriendelijkheid. Want het is dankzij Safe-Loc een onder volle rek eenvoudig aan te leggen systeem, dat aangenaam te dragen is. Vooral 's nachts is de lage rustdruk een duidelijk pluspunt voor de compliantie. De Rosidal TCS systeemcomponenten zijn vrij van natuurrubberlatex en zijn daarom een goed alternatief voor mensen met latexovergevoeligheid.

  • Lohmann & Rauscher B.V.
  • Antennestraat 86
  • 1301 AC Almere
  • Tel.: 036 5463020
  • E-mail: info@nl.LRmed.com

Naar de website