Lohmann & Rauscher B.V.

Iv-folie

Curafix® i.v. control — de economische allrounder

Infuusfixatieverband Curafix i.v. control overtuigt door de eenvoudige constructie van non-woven folielaminaat. Dit design vereenvoudigt het gebruik aanzienlijk: Curafix i.v. control wordt als een gewone vliesstofpleister aangebracht – zonder ingewikkelde handgrepen of gecompliceerde applicatietechnieken. Dat betekent werkverlichting en vooral meer veiligheid voor gebruiker en patiënt.

Curafix® i.v. control beschermt tegen infecties

Curafix i.v. control is ondoordringbaar voor ziektekiemen en bacteriën. Verder zorgen de nauwsluitende afdichting en het folielaminaat over het gehele oppervlak voor betrouwbare bescherming tegen infecties. Het afwasbare fixatieverband is bovendien bestand tegen desinfecteermiddelen. Het latexvrije vliesstoflaminaat van Curafix i.v. control heeft een hoge doorlaatbaarheid voor waterdamp. Vochtophoping wordt daardoor vermeden. Het fixatieverband kan meerdere dagen worden gedragen.


Curagard®

Fixatiepleister voor katheters

Curaguard is een katheter( infuus) fixatiepleister voor fixatie van perifere en centrale katheters. Curaguard is verkrijgbaar in twee modellen: rechthoekig en in omegavorm.

  • Lohmann & Rauscher B.V.
  • Antennestraat 86
  • 1301 AC Almere
  • Tel.: 036 5463020
  • E-mail: info@nl.LRmed.com

Naar de website