Lohmann & Rauscher B.V.

Gazen x-ray

Setpack® steriele ok gazen

Gebruikers staan tegenwoordig onder aanzienlijke kosten- en prestatiedruk en moeten in beide richtingen verantwoordelijk handelen. L&R heeft hierop gereageerd en biedt het ok-team met Setpack een systeem dat alle benodigde verbandstoffen efficiënt en gebruiksklaar ter beschikking stelt.
Procesoptimalisatie staat voor economisch werken
doordacht verpakkingssysteem betekend zekerheid
efficiënte inzet van resoucesn dankzij individuele uitrusting

Setpack® standaard

Buikdoeken, kompressen, pelottes en preparatiepelottes –— Setpack biedt de meest gebruikte verbandstoffen in een praktijkgeoriënteerde verpakking voor iedere operatie. Zo kunnen gebruikers absoluut flexibel werken en hun op de situatie afgestemde keuze maken, afhankelijk van de vereisten. Alle producten in de Setpack standaard zijn voorzien van een röntgencontrastdraad of een röntgencontrastchip met minstens 60% bariumsulfaat.

Het productieproces bij L&R, van de ingang van grondstoffen tot de kant-en-klare steriele set, vindt plaats volgens de regelgeving voor steriele medische hulpmiddelen in Europa. De uiterst hygiënische productieomstandigheden zorgen voor minimale kiembelasting. Gecombineerd met gevalideerde sterilisatiemethoden biedt L&R uitstekende productkwaliteit en biedt daardoor zekerheid.

Uitvoeringen:
Setpack Toptex lite buikdoeken RK
Setpack gaaskompressen RK
Setpack pelottes RK

  • Lohmann & Rauscher B.V.
  • Antennestraat 86
  • 1301 AC Almere
  • Tel.: 036 5463020
  • E-mail: info@nl.LRmed.com

Naar de website