Lohmann & Rauscher B.V.

Knieorthesen

Cellacare Genucast Classic Knie Spalken zijn er nu in 3 Nieuwe uitvoeringen (nu ook O grade flexie)Alle versies zijn uitgevoerd met twee antislip siliconen randen aan de binnenzijnde om afzakken te voorkomen.
Cellacare Genucast Classic is een mantelvormige kniespalk voor de fixatie van het gewricht bij ontstekingen en knieblessures van uiteenlopende oorzaken. deze spalk is vanaf 1 april in twee versies verkrijgbaar nl in 0 en in 20 Graden flextie. Verder word zij gebruikt voor postoperatieve fixatie in functionele, individueel aangepaste gebogen stand, en kan zij de posttraumatische verzorging ondersteunen.
Het is een 'zachte' kniespalk, die de fixerende werking van een star verband met het draagcomfort en de hygiënische voordelen van een afneembare textielorthese combineert.Cellacare Genucast Classic Modular is een driedelige kniespalk met individueel in vorm aan te passen spalken voor fixatie van de knie in functionele licht gebogen stand. De 'zachte' kniespalk verbindt de fixerende werking van een star verband met het draagcomfort en de hygiënische voordelen van een afneembare textielorthese.

  • Lohmann & Rauscher B.V.
  • Antennestraat 86
  • 1301 AC Almere
  • Tel.: 036 5463020
  • E-mail: info@nl.LRmed.com

Brochures downloaden:

Naar de website