EmdaMed B.V.

Afzuigzak met gel

Het Serres disposable afzuigsysteem vertegenwoordigt de laatste vooruitgangen op het gebied van disposable afzuigsystemen. De vernieuwde productoplossingen maximaliseren het gebruikersgemak voor het verplegend personeel en verzekeren veiligheid voor de patiënt.

Het Serres disposable afzuigsysteem wordt gebruikt voor het afzuigen van overtollig bloed en andere vloeistoffen. Het Serres afzuigsysteem bestaat onder andere uit afzuigpotten die geschikt zijn voor hergebruik, wegwerpbaren opvangzakken, een specimen cup en een measuring cup.

Serres Specimen Cup
De Serres specimen cup is eenvoudig op de Serres opvangzak te plaatsen en is veilig en praktisch in gebruik. Gedurende de afzuigperiode komen stukjes weefsel en botsplinters die groter zijn dan 1mm in de specimen cup terecht. De specimen cup is geheel af te sluiten is zodat het weefsel veilig voor onderzoek naar het laboratorium kan worden gebracht.

Serres Measuring Cup
De Serres measuring cup wordt gebruikt voor het opvangen van precieze hoeveelheden vloeistoffen (maximaal 400ml) gedurende de afzuigperiode. De measuring cup kan bevestigd worden aan de opvangzak en is te gebruiken zonder het loskoppelen van slangen.

  • EmdaMed B.V.
  • Morsestraat 22
  • 2652 XG Berkel en Rodenrijs
  • Tel.: 010-519 22 30
  • E-mail: sales@emdamed.nl

Brochure downloaden:

Naar de website