Wave Medical BV

Ecg apparaat

Padsy Mini Holter:
Ideaal voor het diagnosticeren van syncope en arteriële fibrillatie.
Deze kleine, lichtgewicht holter wordt rechtstreeks op de plakelectrode bevestigd en kan toch tot 60 dagen registreren.
Overige kenmerken:
ECG data transfer via USB interface
3 ECG leads via 4 opname punten
opname duur met oplaadbare batterijen: 2 tot 3 dagen
opname duur met gewone batterijen: 6 tot 8 dagen
gewicht 38 gram.

FLASHLIGHT met Bluetooth:
Deze Bluetooth sensor is een handzaam en lichtgewicht apparaatje. De draadloze verbinding met uw computer zorgt ervoor dat de patiënt tijdens een stress test vrij kan bewegen en niet wordt gehinderd door kabeltjes. Artefacts, door bewegingen van de patiënt, zult u dan ook niet meer tegenkomen. Verder heeft het dezelfde classificaties als de Flashlight met USB aansluiting.

TELESMART:
Met deze recorder beschikt u over de modernste techniek op het gebied van ECG diagnostiek. De 3 ECG kabels en de maximale opname tijd van 7 dagen op één batterij geven u voldoende gegevens om een uitgebreide diagnose op te stellen.
Het apparaatje is simpel te bedienen, heeft een duidelijke display en de gegevens kunnen worden opgeslagen op een CF memory card. Als u toegang wilt hebben tot de gegevens, dan hoeft u alleen maar de naam van de patiënt te noemen in de geïntegreerde microfoon.

PADSY software:
Door de Padsy software uit te breiden met verschillende modules voor diverse apparaten creëert u een uitgebreid management systeem voor uw patiënten gegevens. De software wordt ondersteund door de belangrijkste besturingssystemen, zoals o.a. Windows, Apple en Linux.


Brochures downloaden:

Naar de website