TEVA Nederland

Chambers

AeroChamber PlusTM met Flow-VuTM antistatisch

Wat is een AeroChamber en waar wordt het voor gebruikt?

De AeroChamber is de kleine en handzame voorzetkamer die wordt gebruikt in combinatie met een verstuiver, ook dosisaërosol of inhalator genoemd. Dankzij de AeroChamber komt de medicatie daar waar het moet, diep in de longen.

De AeroChamber onderscheidt zich van andere voorzetkamers. De Flow-Vu, een inhalatie-indicator, geeft zekerheid dat de inhalatie correct wordt uitgevoerd. Dankzij de antistatische eigenschap waarborgt de AeroChamber een consistente dosisafgifte.
Voor wie is de AeroChamber geschikt?

De AeroChamber is beschikbaar in diverse modellen en geschikt voor volwassenen én kinderen die een aërosol gebruiken. Speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er is er de Boyz & Girlz uitvoering met mondstuk. Hierdoor wordt de AeroChamber een life-style gadget waar kinderen zich minder voor schamen.
Hoe wordt de AeroChamber gebruikt?

De AeroChamber wordt gebruikt in combinatie met een aërosol. Na het plaatsen van de aërosol op de achterkant, moet de aërosol worden ingedrukt. Na 5 tot 6 keer normaal ademen via de voorzetkamer, is het geneesmiddel volledig ingeademd. Door de flexibele achterkant passen de aërosolen van ieder merk en elke fabrikant.

  • TEVA Nederland
  • Swensweg 5
  • 2003 RN Haarlem
  • Tel.: 0800- 022 84 00

Brochure downloaden:

Naar de website