Wave Medical BV

Doppler-onderzoek

Met de VICORDER, die maar 600 gram weegt, heb je geen hele set aan apparaten nodig hebt, maar met een klein kastje en een notebook op een karretje ben je klaar. Met een snelle USB adaptor verbonden aan een labtop wordt het een ultra verrijdbaar vaatlab in één. Natuurlijk kan de VICORDER worden verbonden met elke standaard PC. Het geeft je de mogelijkheid de VICORDER te gebruiken daar waar je hem nodig hebt, in het laboratorium, naast het bed, op de polikliniek of zelfs buiten het ziekenhuis.

Alle testmogelijkheden van de VICORDER worden eenvoudig ondersteunt doordat alle procedures zijn geautomatiseerd in een intuïtieve test specifiek protocol. De software met 3-D geanimeerde anatomische plaatjes helpen bij het snel uitvoeren van de test. Plethysmografie vergt weinig gebruiksacties en bespaart dus waardevolle tijd. Behalve de vele test mogelijkheden, bevat de VICORDER programma een patiënt record management systeem. Kernachtige testrapporten documenteren alle belangrijke diagnostische details. Uitgebreide rapportage kan in pdf formaat worden geprint, direct of op afstand worden opgeslagen, of per email worden verzonden.

De VICORDER compleet met Doppler probes, cuffs, PPG sensors en de VICORDER program software is gemakkelijk te installeren op de PC van uw keuze. Geen dure disposables, geen verborgen kosten. Bij gebruik van de VICORDER in de dagelijkse praktijk, ga je de integratie van technisch expertise en know-how in dit instrument waarderen. Blijf jezelf verbazen over de effectiviteit, de gebruiksvriendelijkheiden de kosteffectiviteit die de VICORDER u biedt.


Naar de website