Smiths Medical Nederland B.V.

Ademtrainer

Coach® 2 volume incentive spirometers
Coach® 2 maakt incentive spirometrie eenvoudiger voor zowel de patiënt als de behandelend arts. De eenwegklep zorgt ervoor dat de patiënt inademt en niet uitademt in het apparaat.
Een goed zichtbare zuiger, duidelijke afbeeldingen (die de juiste inspiratoire flowsnelheid aangeven) en instructies onderop zorgen ervoor dat patiënten zonder rechtstreeks toezicht hun eigen
postoperatieve ademoefeningen kunnen uitvoeren en controleren. Andere kenmerken zijn een 02-aansluiting voor extra zuurstof, handig handvat, flexibele harmonicaslang en bedhaak.

CliniFLO® low-flow incentive spirometers
CliniFLO® is ideaal voor therapie bij ouderen, kinderen en verzwakte patiënten. Met flowinstellingen van 100 ml/sec tot 600 ml/sec kan vrijwel iedere patiënt de minimale adem-arbeid verrichten die nodig is voor effectieve therapie. Langzame inademing verhoogt collaterale ventilatie en vermindert het ongemak van de patiënt bij het uitvoeren van postoperatieve adem-oefeningen. Door de O2-poort kan tijdens de therapie eenvoudig zuurstof worden toegediend. Het CliniFLO®-apparaat wordt geleverd met gemonteerde harmonicaslang, mondstuk en instructies.


Brochure downloaden:

Naar de website