Smiths Medical Nederland B.V.

Larynx masker disposable

Larynxmaskers

Smiths Medical heeft 2 series larynxmaskers: het D24 Soft Seal® larynxmasker van pvc en het Portex® larynxmasker van silicone.

Het Portex® Soft Seal® larynxmasker (pvc) is voorzien van de exclusieve Soft Seal® cuff. Deze is minder goed doordringbaar voor lachgas dan de cuff van herbruikbare maskers, waardoor drukstijgingen worden beperkt en het risico op trauma's wordt geminimaliseerd. In combinatie met het hogere atrium verbetert de cuff de afdichting. Het Portex® Soft Seal® larynxmasker is ontworpen om het risico op blokkeren te vermijden zonder dat u hinderlijke epiglottisstaven nodig hebt. Zo is er veel ruimte voor flexibele glasvezelinstrumenten en de met glasvezel geleide plaatsing van endotracheale tubes.

Kenmerken van de serie Portex® larynxmaskers van silicone: een laag atrium met epiglottisstaven, eenmalig gebruik, vervaardigd uit silicone, slang in standaardformaat en ontwerp uit één stuk (geen naad tussen de tube en de cuff om het risico op trauma's bij insertie te minimaliseren).


Brochure downloaden:

Naar de website