Smiths Medical Nederland B.V.

Intraveneuze naald

Smiths Medical, wereldleider op het gebied van veiligheidsnaalden, helpt u om prikaccidenten in uw ziekenhuis significant te reduceren met oplossingen op het gebied van veilige I.V. katheters.

IntuitIV IV veiligheidskatheter
Intraveneuze infuusnaald die eenvoudig is in gebruik met een design dat gebaseerd is op een conventionele katheter. IntuitIV levert u daarnaast een 360 graden bescherming tegen prikaccidenten.
Smiths Medical ontwikkelde de IntuitIV voor het toedienen van medicatie of andere vloeistoffen in perifere vene, waarbij gebruikers direct beschermd zijn tegen prikaccidenten.

De IntuitIV IV katheter heeft een consistente flashback, hoge infuussnelheid en is gemakkelijk in gebruik. De infuusnaald is beschikbaar in twee varianten, namelijk met vleugels en bijspuitpunt en met rechte hub.

PROTECTIV®
De PROTECTIV® veiligheidskatheter is met één hand in te brengen en te plaatsen waardoor prikaccidenten met 84% worden gereduceerd t.o.v. conventionele I.V. Katheters.
Door zijn aangetoonde gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, maken reeds meer dan 2700 ziekenhuizen al gebruik van de PROTECTIV® veiligheidskatheter.
Het belangrijkste is dat de materiaalkeuze, FEP polymer en radiopaque polyurethane, en het design van de naaldpunt de PROTECTIV® Safety I.V. Catheter de omzetting naar veiligheid vergemakkelijkt.

Hoort u de klik, dan is de PROTECTIV® veilig opgeborgen!

Wilt u meer weten over preventie van prikongevallen? Ga naar www.safetyonpoint.com.


Brochures downloaden:

Naar de website