MC Europe B.V.

Beademingssystemen disposable non invasief

Hans Rudolph NIV beademingsmaskers

De Hans Rudolph non invasieve beademingsmaksers zijn de gouden standaard op het gebied van mond-neus maskers. De zeer zorgvuldig ontwikkelde maskers zorgen voor een perfecte pasvorm zonder lekkages wat het draagcomfort en de acceptatie van het masker bij de patiënt erg hoog maakt. Het masker is leverbaar in een reusable en disposable uitvoering met verschillende koppelingen voor de diverse beademingsmogelijkheden. Laat u door ons vrijblijvend informeren over de verschillende mogelijkheden.

Hans Rudolph is exclusief verkijgbaar bij MC Europe

MC Europe heeft al jaren een absolute topper in het assortiment: de Neo-Tee van Mercury Medical.
De Mercury Medical Neo-Tee is een resuscitatiesysteem speciaal ontwikkeld voor neonaten, baby's en kleine kinderen. Het systeem is gemakkelijk aan te sluiten op een zuurstofaansluiting en is volledig regelbaar qua PIP en PEEP. De aanwezige manometer en het overdukventiel geven optimale controle en waarborgen veiligheid voor de patiënt.
De verstelbare PIP controller met ingebouwde drukmeter is zeer eenvoudig en nauwkeurig voor het instellen en regelen van de juiste druk. De ingebouwde manometer zorgt ervoor dat de behaalde drukken direct zijn af te lezen.
Met de Neo Tee heeft u HET systeem in handen waarmee u de mogelijkheid heeft om een meer consistente , doelgerichte PIP en PEEP te behalen en te meten want de allerkleinste patiënten verdienen alleen de allerbeste zorg.

Mercury Resusa Tee
De Resusa-Tee ® is een met gas aangedreven beademingsapparaat (T-vormig) bedoeld om respiratoire noodhulp te geven door middel van een gezichtsmasker of via een kunstmatige luchtweg.

De Resusa-Tee ® is geschikt voor patiënten van meer dan 10 kg en kan dus zowel bij kinderen als volwassenen gebruikt worden.

  • MC Europe B.V.
  • Roermondseweg 82
  • 6004 AT Weert
  • Tel.: 0495-452238
  • E-mail: info@mc-europe.nl

Brochures downloaden:

Naar de website