Medassort voor inkopers

Als inkoper en assortimentcoördinator heeft u bij Medassort via één portal een up-to-date overzicht van het aanbod van leveranciers en fabrikanten in de zorg.

Heeft u de markt van medische hulpmiddelen volledig in beeld? Bent u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen? Kent u de nieuwste innovaties? Weet u welke partij u moet vragen voor een aanbesteding? Weet u waar u terecht kunt voor vergelijkbare producten wanneer zich leveringsproblemen voordoen? Bij Medassort vindt u het antwoord op uw vragen!

Hoe gaat u te werk?
De website bevat een database van diverse producten en productgroepen. Met de zoekmachine kunt u op een eenvoudige wijze zoeken naar het product dat u nodig heeft. U ziet vervolgens het aanbod van de producten van diverse leveranciers. Tevens vindt u inhoudelijke informatie over de producten, zodat u de kwaliteit kunt vergelijken.
U kunt de leverancier en/of fabrikant op een eenvoudige wijze benaderen via de contactgegevens van de leverancier/fabrikant die op deze site staan.

Nieuwsbrief
U kunt op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten, ontwikkelingen op het gebied van medische hulpmiddelen, zoals nieuwe richtlijnen, wetgeving en normen en nieuwe leveranciers door u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Medassort. Eén keer per maand komt deze nieuwsbrief uit.