Over Medassort

Welkom bij Medassort, het portaal voor inkoop zorg Nederland.

Bent u inkoper, (eind)beslisser en/of (eind)gebruiker in de zorg? Kost het u veel tijd om uit te zoeken welke leverancier of fabrikant welk medisch hulpmiddel verkoopt?

Bij Medassort heeft u in één oogopslag een overzicht van (alle) aanbieders in de zorgmarkt op het gebied van medische hulpmiddelen.

Op deze website vindt u:
• algemene productgroepen, bijvoorbeeld toediening vloeistoffen, zorgbedden en wondzorg;
• specialistische producten, bijvoorbeeld voor de specialismen KNO, cardiologie en radiologie;
• medische apparatuur;
• medische verbruiksartikelen.

Medassort is het portaal voor ziekenhuizen, zorgcombinaties, verzorgingstehuizen, privéklinieken, thuiszorgorganisaties, zorginstellingen en paramedische beroepsgroepen zoals fysiotherapie en ergotherapie.

Medassort is 21 juni 2012 gelanceerd en dus groeiende! Steeds meer leveranciers melden zich aan, dit maakt dat er ook steeds nieuwe producten op de website wordt geplaatst. Voor u als inkoper, (eind)beslisser en/of (eind)gebruiker de moeite waard om regelmatig Medassort te bezoeken.

Nieuwsbrief
U kunt op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten, ontwikkelingen op het gebied van medische hulpmiddelen, zoals nieuwe richtlijnen, wetgeving en normen en nieuwe leveranciers door u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Medassort. Eén keer per maand komt deze nieuwsbrief uit.

KvK nr.: 53670116
Btwnr.: 194927921B01